Cristina Itu | Summertime
16892
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16892,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Summertime

New apartment
About this project

Although it is permanently inhabited, it was thought to be an apartment that reminds of vacation in any room.

The bedroom has something in the boudoir style of a romantic and special hotel room. The child’s bedroom is cheerful and clear as a sunshine. The common spaces feature a little bit of each of the owners’ personalities: intense colours, glamorous accessories, all enveloped in the natural and open shades of the walls and the parquet. The kitchen is open to the living room, but separated from the main entrance through a wall inviting you to discover the holiday feel of the entire space.

Other info

Type: Residential

Details: Complete interior design

Project area: 35 m²

Date: March 2017